Vink 12 mei alvast aan in uw agenda. Die dag organiseert Foodservice Alliance voor de eerste keer het Nationaal Foodservice Trend Event. Tijdens dit event zal u worden bijgepraat over de meest actuele ontwikkelingen in de verschillende kanalen van de Belgische foodservicemarkt.
Welke trends spelen er vandaag de dag in foodservice? Welke zullen de komende jaren steeds belangrijker worden? Foodservice Alliance zorgt ervoor dat u helemaal mee bent met de laatste trends door interactieve keynotes te organiseren. Een uniek programma met inspirerende gastsprekers die komen vertellen over de trends die vandaag in de foodservicemarkt spelen. In de rand van dat programma ontplooit Foodservice Alliance ook een “innovation market” waar meerdere start-ups in de wereld van food & drinks hun innovaties aan u komen tonen.
[vc_empty_space height=”72px”]
[vc_empty_space height=”72px”]
CHRISTOPHE JAUQUET
Healthusiasm
LIEVEN VAN GILS
Moderator
MAXIME WILLEMS
Founder
JAAP KORTEWEG
Founder
STIJN GEERAERTS
Co-founder
NICOLAS VERELLEN
Co-founder
GERT LAURIJSSEN
Managing Director
AMERIGO DELLI BOVE
Chief Operative Officer
[vc_empty_space height=”72px”]
[vc_empty_space height=”72px”]
[vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-ravelry” color=”black” background_style=”rounded-outline” align=”center” css_animation=”fadeIn”]
360° inzicht in foodservice trends
Actueel inzicht in de belangrijkste trends en ontwikkelingen in alle kanalen van de Belgische foodservicemarkt
[vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-pie-chart” color=”black” background_style=”rounded-outline” align=”center” css_animation=”fadeIn”]
Up tot date foodservice marktcijfers
Inzicht in evolutie van bezoeken en bestedingen in de alle kanalen van de Belgische foodservicemarkt.
[vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-comments-o” color=”black” background_style=”rounded-outline” align=”center” css_animation=”fadeIn”]
Practical cases van succesvolle foodservice concepten
Marktkenners aan het woord over hoe zij de foodservicemarkt van de toekomst zien doorontwikkelen
[vc_masonry_media_grid element_width=”3″ gap=”2″ initial_loading_animation=”fadeIn” grid_id=”vc_gid:1584031341628-1083cc0d-41e8-8″ include=”74,76,173,155,174,157,175,159,177,178″]
[vc_empty_space height=”72px”]
[vc_empty_space height=”72px”]
Bedrijven die lid zijn van het Kennisnetwerk Foodservice Alliance nemen GRATIS deel met de code die ze via mail ontvangen.
U heeft geen code mogen ontvangen, maar u wil toch deelnemen? Neem dan HIER contact op met ons.
[vc_single_image image=”146″ img_size=”600×800″]
[vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-calendar” color=”black” background_style=”rounded-outline” css_animation=”fadeIn”]
DATUM
Dinsdag 12 mei 2020
TECHNOPOLIS
MECHELEN
[vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-clock-o” color=”black” background_style=”rounded-outline” css_animation=”fadeIn”]
TIMING
Ontvangst vanaf 9u30
Einde 17:00u
Gevolgd door netwerkborrel
[vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-credit-card” color=”black” background_style=”rounded-outline” css_animation=”fadeIn”]
[vc_empty_space height=”72px”]
[vc_empty_space height=”72px”]
[vc_empty_space height=”72px”]
TECHNOPOLIS
Het Nationaal Foodservice Trend Event gaat door in Technopolis Mechelen. U bereikt de congresruimte, Zaal Einstein, via een aparte ingang.
Technopolis is een “doe-centrum” voor wetenschap en technologie gelegen te Mechelen.
In Technopolis experimenteert de bezoeker zelf en ervaart hij op een leuke manier hoe wetenschap en technologie deel uitmaken van het dagelijkse leven.
[vc_single_image image=”170″ img_size=”large”]
[vc_empty_space]
MEER WETEN OVER FOODSERVICE ALLIANCE?
De Belgische foodservicemarkt ontwikkelt zich binnen een economisch spanningsveld dat globaal verschuift van winst naar waarde. Marktinzicht en verfrissende inspiratie worden daarbij steeds crucialer om als bedrijf beter te kunnen worden.
Goede organisaties beseffen dat degelijke marktkennis toepasbaar maken tot in de kern van de sales- én marketingafdelingen dé kritische succesfactor van hun business wordt. Foodservice Alliance wil SAMEN met alle schakels in de foodserviceketen hoogwaardige marktkennis ONTWIKKELEN en DELEN.
We bieden inzicht en inspiratie aan mensen en organisaties die beter willen renderen in de wereld van eten en drinken.