[foundry_hero layout=”intro-centered” image=”338″]
[/foundry_hero]
De Belgische foodservicemarkt is weer ontwaakt uit de donkerste nachtmerrie van de afgelopen decennia. Ondernemers en bedrijven hebben weer zin om er vol tegenaan te gaan.
Na het vechten, komt overleven…
Hoe kijken we naar de horeca, catering en gemakmarkt van de toekomst? Waar zitten de nieuwe groeikansen voor de toekomst? En hoe kunnen ondernemers, grossiers en producenten hier slim op inspelen?
Het NATIONAAL FOODSERVICE CONGRES wil een voetlicht zijn. Samen met nationale en internationale beslissers en experts in foodservice kijken we naar de actuele trends en ontwikkelingen in onze sector en schetsen we een beeld van het krachtenveld waarbinnen weer succes wordt geboekt!
[vc_empty_space height=”72px”]
[vc_empty_space height=”72px”]
ANN BIEBUYCK
CEO
RON SIMPSON
Owner
OLIVIER MINNE
Senior Consultant
PIETER-JAN DEBEL
CEO
JEAN-MICHEL TEERLINK
Co Owner
KATHLEEN CLAES
CEO
PIETER DAEMS
Managing Director
SADIK CEVIK
General manager Benelux
GERT LAURIJSSEN
Managing Director
JOACHIM BOUDENS
Co Owner
JONAS HANOT
Commercial Director
LIEVEN VAN GILS
Presentator
[vc_empty_space height=”72px”]
[vc_empty_space height=”72px”]
[vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-ravelry” color=”black” background_style=”rounded-outline” align=”center” css_animation=”fadeIn”]
De foodservicemarkt in het post-coronatijdperk
Inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen die we de komende jaren in horeca, catering en de conveniencemarkt mogen verwachten.
[vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-pie-chart” color=”black” background_style=”rounded-outline” align=”center” css_animation=”fadeIn”]
Up to date foodservice marktcijfers
Inzicht in evolutie van bezoeken en bestedingen in de alle kanalen van de Belgische foodservicemarkt.
[vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-comments-o” color=”black” background_style=”rounded-outline” align=”center” css_animation=”fadeIn”]
Practical cases van moedige ondernemers
Directors, Managers, ondernemers aan het woord over hoe zij vandaag weer met ene positieve kijk koers zetten richting groei.
[vc_masonry_media_grid grid_id=”vc_gid:1636110876280-dd1e8614-f2e3-2″ include=”330,328,174,324,155,325,69,322,77,329,61″]
[vc_empty_space height=”72px”]
[vc_empty_space height=”72px”]
Bedrijven die lid zijn van het Kennisnetwerk Foodservice Alliance nemen GRATIS deel met de code die ze via mail ontvangen.
U heeft geen code mogen ontvangen, maar u wil toch deelnemen? Neem dan HIER contact op met ons.
[vc_single_image image=”212″ img_size=”600×800″]
[vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-calendar” color=”black” background_style=”rounded-outline” css_animation=”fadeIn”]
DATUM
Dinsdag 23 november 2021
LIVE EVENT
[vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-map-marker” color=”black” background_style=”rounded-outline” css_animation=”fadeIn”]
LOCATIE
Flanders Expo Gent (Horeca Expo)
Opgelet! De ingang naar het congres is gelegen in HAL 1 (volg de pijlen). De ontvangst zal beneden doorgaan, het plenaire congres boven. U dient bij aankomst uw Covid-19 certificaat (QR code) én identiteitskaart te tonen om toegang te verkrijgen tot het event!
[vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-clock-o” color=”black” background_style=”rounded-outline” css_animation=”fadeIn”]
TIMING
Ontvangst vanaf 8u00
Start congres: 8:30u
Einde 13:00u (gevolgd door een netwerklunch)
Daarna gratis bezoek aan Horeca Expo mogelijk
[vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-credit-card” color=”black” background_style=”rounded-outline” css_animation=”fadeIn”]
INVESTERING
Bedrijven die lid zijn van Foodservice Alliance nemen GRATIS* deel (opgelet! code vereist)
Leden: GRATIS
Early Bird niet-leden: 295 Euro per ticket (excl. BTW en ticketing costs)
Geldig t.e.m. 24 september
Niet-leden: 395 Euro per ticket (excl. BTW en ticketing costs)
Was u er niet bij tijdens de vorige LIVE editie in Gent?
Bekijk dan hieronder een sfeerimpressie van het Nationaal Foodservice Congres!
[vc_empty_space][vc_empty_space][vc_single_image image=”270″ img_size=”large”]
[vc_empty_space]
MEER WETEN OVER FOODSERVICE ALLIANCE?
De Belgische foodservicemarkt ontwikkelt zich binnen een economisch spanningsveld dat globaal verschuift van winst naar waarde. Marktinzicht en verfrissende inspiratie worden daarbij steeds crucialer om als bedrijf beter te kunnen worden.
Goede organisaties beseffen dat degelijke marktkennis toepasbaar maken tot in de kern van de sales- én marketingafdelingen dé kritische succesfactor van hun business wordt. Foodservice Alliance wil SAMEN met alle schakels in de foodserviceketen hoogwaardige marktkennis ONTWIKKELEN en DELEN.
We bieden inzicht en inspiratie aan mensen en organisaties die beter willen renderen in de wereld van eten en drinken.